Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNSHINE CORFU HOTEL& SPA


Descriere

Sunshine Corfu Hotel & Spa 4* este situat chiar pe plajă, lângă orașul pitoresc Nissaki, din nord-estul insulei Corfu și la numai o jumătate de oră de centrul orașului Corfu. Construit în formă de amfiteatru pe un deal verde de măslini și pini, cu vedere panoramică la Marea Ionica, hotelul este un paradis all inclusive care oferă combinația perfectă pentru vacanța de vară: locație minunată, gama larga de facilitati, cazare, mancare excelenta, divertisment pentru copii, activități de zi pentru tineri și varstnici deopotrivă, facilități SPA, animație de noapte, baruri și, mai presus de toate, o echipa de profesionisti la dispozitia dumneavoastra, pentru a face memorabil fiecare moment al vacanței de vară în Corfu! Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Situat pe plaja cu pietris,construit sub forma de amfiteatru pe o colina, la 25 km nord de orasul Corfu.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

restaurant, taverna, restaurant asiatic, bar, cinema, loc de joaca pentru copii, animatie, acces internet, fitness, spa, piscina, pool bar, aqua aerobic, tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, darts, tir cu arcul, lectii de scufundari, sporturi nautice, parcare.