Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Salou (Costa Dorada), la o distanță de 200 m de plaja Llevant, această proprietate de 4 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber și terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Acqua Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Acqua Hotel sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Acqua Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria mediteraneană de la Acqua Hotel propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Acqua Hotel poate furniza informații turistice.

Acqua Hotel are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Reus, situat la o distanță de 8,5 km.

Cele mai apropiate atracții de Acqua Hotel sunt: House Of Illusion - 1,3 km, PortAventura - 1,6 km, Gara din Salou - 1,7 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: bufet

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Saună
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Parcare pe stradă
Birou de turism
Spa/ Wellness
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Piscină interioară
Tv în spațiile comune
Accesibil cu scaunul cu rotile
Piscină încălzită
Jocuri și puzzle-uri
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Minibar
Pardoseală de lemn sau parchet
Plajă - la 200 m

Locatie