Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1072  932 
Tarif / persoana
* perioada 25.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Torremolinos (Costa del Sol), Ms Amaragua se află la 100 m de plaja La Carihuela și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Ms Amaragua includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 275 camere. Camerele de la Ms Amaragua sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Ms Amaragua pune la dispoziția oaspeților un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Ms Amaragua poate furniza informații turistice.

Ms Amaragua are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Malaga, situat la o distanță de 7,6 km.

Cele mai apropiate atracții de Ms Amaragua sunt: Portul de agrement Benalmádena Puerto - 1,3 km, Skal International - 1,7 km, Calle San Miguel - 1,9 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Jacuzzi
Saună
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Plajă
Acces imediat la plajă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Solar - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Sală de fitness
Bar la piscină
Plajă - la 100 m
Baie turcească
Baie cu aburi
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
2 piscine exterioare
Radio
Snack bar

Locatie