Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS ROYAL RESORT & SPA


Descriere

Cactus Royal Resort este amplasat la doar 1 minut de plaja in regiunea Stalida, perfect pentru relaxare si distractie. Proprietatea este dotata cu o serie de facilitati pentru a face sederea oaspetilor cat mai placuta. Aeroportul International din Heraklion se afla la 35 km distanta. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Cactus Royal Resort este amplasat la doar 1 minut de plaja in regiunea Stalida, intre Agios Nikolaos si capitala Heraklion. Aeroportul International din Heraklion se afla la 35 km distanta.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Receptie non stop, WiFi disponibil in zone publice gratuit, parcare gratuita, 2 restaurante, 3 piscine cu apa dulce ( 2 in aer liber, 1 acoperita), sezlonguri si umbrele gratuit la piscina, bar langa piscina, piscina separata pentru copii, terasa la soare, baie turceasca, spa si centru wellness, sala de fitness, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice pe plaja ( cost suplimentar ).