Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex de 5 stele premiat din Ras Al Khaimah are plajă privată cu nisip, lungă de 500 de metri, 2 piscine, grădini amenajate foarte mari şi facilităţi de sporturi nautice.Localizare
Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort este situat la doar 40 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai şi de centrul oraşului Dubai. Zona centrală a oraşului Ras Al Khaimah se află la 15 minute de mers cu maşina. Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort este situat între Munţii Hajjar şi litoralul din Ras Al Khaimah.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Printre opţiunile de luat masa se numără restaurantul Al Shamal care serveşte toate mesele, restaurantul Le Chalet de pe plajă care oferă un brunch bogat în zilele de vineri, Al Jazeera, un popular restaurant libanez autentic, precum şi Trader Vic's Mai Tai Lounge care oferă cele mai bune gustări specifice zonei. Pubul tradiţional englezesc Scirocco serveşte mâncăruri tradiţionale, iar lounge-ul din hol este deschis întreaga zi şi oferă o selecţie de specialităţi de cafea, precum şi ceaiuri locale şi cafea turcească.

Printre opţiunile de agrement se numără Fitness by Hilton, Al Hamra Spa, unde oaspeţii se pot delecta cu tratamente de relaxare şi terapeutice, inclusiv masaje, reflexoterapie şi tratamente cu roci vulcanice. La doar 100 de metri de hotel este un teren de golf profesionist cu 18 găuri proiectat de Peter Harradine.