Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Betty


Descriere

Descriere HOTEL BETTY:
Hotelul este situat la scurta plimbare de centrul istoric din Rimini, la 50 de metri de mare, in aria San Giuliano Mare. Acest hotel elegant administrat de o familie ofera camere insorite si acces Wi-Fi gratuit.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune. Micul dejun este de tip bufet, cina la alegere din 3 preparate principale, bufet de salate si de deserturi.

Localizare HOTEL BETTY:
Hotel Betty este situat la mica distanta de centrul istoric din Rimini, la doar 50 de metri de plaja.

Plaja:
Hotel Betty este situat la 50 de metri de plaja cu nisip. Servicii oferite pe plaja: baruri, restaurant, beach volley, tenis de plaja, baschet, boccia, tenis de masa, miniclub.

Dotari camere:
Hotel Betty dispune de camere dotate cu aer conditionat (functioneaza in perioada iunie-septembrie), frigider (3 euro/zi), TV prin satelit, telefon, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL BETTY:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant, wi-fi in spatiile publice, lift, spalatorie, inchiriere biciclete, bar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Patutul pentru bebelusi este gratuit (la cerere).

Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: www.hotelbetty.it

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !