Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAN MELIA PALACIO DE ISORA


Descriere

Este situat in fata oceanului, in statiunea Guia de Isora, la 35 de minute de aeroportul din sudul insulei. Oferta Honeymooners: Clientii casatoriti cu cel mult 2 luni inainte de sejur, care prezinta certificatul de casatorie si se cazeaza pentru minim 5 nopti, vor primi: O sticla de vin si un cos cu fructe in camera; Cina pentru 2 ( bauturile nu sunt incluse ); Upgrade la camera ( daca este posibil ).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 4 sali de conferinte, facilitate "Family Concierge" (ajutor personalizat, zona Play Station, Wifi, Game Gear cu acces internet gratuit, rezervari preferentiale la restaurante, activitati si YHY Spa, piscine pentru copii, diverse alte facilitati  valabile in toate tipurile de camere cu exceptia vilelor si a zonei Red Level), 6 restaurante, YHI  Spa si Club de sanatate, golf.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 185 de camere Demi Suite cu vedere la gradina, 233 Demi Suites cu vedere la ocean, 32 Demi Suites cu gradina privata, 60 Master Suites cu 1 sau 2 dormitoare, 53 Demi Suites Red Level (doar pentru adulti) si 6 Ocean Front Garden Villa. Camerele Demi Suite cu vedere la gradina sau la ocean sunt echipate terasa privata sau balcon, living cu canapea, mobila de mahon, baie cu dus, TV cu flatscreen, acces internet (contracost), aer conditionat cu control individual.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !