Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR ANTHELIA


Descriere

Hotelul Iberostar Anthelia este un complex frumos situat în mijlocul unor grădini, la 100 de metri de plaja Fañabe. Hotelul dispune de un spatiu dedicat terapiei Mayr Kur, medicul Gustavo Pezzini folosește acest tratament revolutionar pentru a ajuta pacientii in recupera echilibrului organismului și combaterea bolilor cronice cauzate de obiceiuri alimentare proaste. Oferta Speciala: Pentru rezervare in perioada 15.11.2018-20.11.2018, cazare in perioada 01.05.2019-31.10.2019 - free upgrade de la camera dubla cu vedere la gradina la camera dubla cu vedere partiala la mare.

Localizare:

Anthelia se află la numai 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Adeje. Parcul Naţional Vulcanul Teide este la 50 de minute de mers cu maşina de hotel, iar Aeroportul Tenerife Sud este la aproximativ 20 km.

Facilitati hotel:

Oferă 3 piscine, acces gratuit la internet Wi-Fi, centrul spa Thai Zen Space are piscină cu hidromasaj, baie turcească şi saună finlandeză, restaurantul Zeus, restaurantul Poseidon, restaurantul Portofino, 2 baruri lângă piscină.

Facilitati camere:

Camerele spaţioase şi luxoase ale au aer condiţionat şi terasă sau balcon, TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la grădină sau la piscină.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !