Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotel Oltul este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata.
Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt, statiunea Calimanesti-Caciulata.

Dotari si Facilitati:

Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Corpul hotelier are in dotare restaurant, bar de zi. Corpul hotelier dispune de 2 sali de conferinta in cadrul carora se pot organiza: conferinte, seminarii, congrese, simpozioane, mese rotunde, vernisaje, spectacole, traininguri de produse sau servicii.
Corpul hotelier are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, in cadrul careia turistii pot beneficia de servicii la cele mai inalte standarde.
Asadar, fie ca va doriti un concediu relaxant si reconfortant in statiunea balneoclimaterica, sau de tratament, ori sunteti interesat de organizarea unei sesiuni de comunicari ori a unui eveniment social, Corp Oltul dispune de toate facilitatile pentru o experienta unica.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !