Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat într-o grădină liniştită care duce la plajă si cu o splendida vedere asupra marii Ionice si a coastei continentale a Greciei, hotelul Delfinia se află la 5 minute de mers pe jos de centrul satului Moraitika. Oferă o recepţie cu program non-stop. În zona de cocktail-bar se organizează spectacole de dansuri locale şi programe cu muzică live. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Hotel Delfinia 4* este situat la 19 km de aeroport, la 20 de km de orasul Corfu, la 200 m de centrul statiunii Moraitika.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Grădinile hotelului Delfinia duc direct la plaja de nisip privată a hotelului, care este echipată cu umbrele şi paturi de plajă,unde se gasesc o gama variata de facilităţi de sporturi nautice. Hotelul Delfinia dispune de receptie deschia 24h/24h, centala telefonica, seif, casa de schimb valutar, birou de inchirieri auto si biciclete, sala de jocuri electronice, sala de vizionat tv, restaurant, bar, sala de fitness, taverna, bar de gustari si cocktail la plaja, piscina pentru adulti si copii, sezlong-uri si umbrele de soare, doua terenuri de tenis, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, parcare privata si facilitati pentru intalniri si conferinte.