Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERCEDES 3* SUP


Descriere

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, pensiune completa

Descriere:

Hotelul Mercedes, situat in statiunea Lloret de Mar, este o optiune potrivita de cazare atat pentru cei ce doresc confort, cat si pentru familiile cu copii.

Localizare:

Hotelul este situat la 500 m de plaja, intr-o zona linistita a statiunii Lloret de Mar, la 300m fata de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 85 km.

Dotari camere:

Hotelul dispune de 92 de camere dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, incalzire, baie cu uscator de par, seif ( contra cost), radio ( contra cost), balcon.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un restaurant (miercurea – cina speciala cu paella si sangria, iar vinerea – seara catalana cu sampanie), piscina incalzita, bar la piscina, sauna, terasa, sala TV (cu plata), WI-FI gratuit in zonele publice, rent-a-car, servicii turistice, schimb valutar, baby-sitting (contra cost), programe de divertisment ( in fiecare seara dans cu muzica live si saptamanal Bingo, Flamenco).

Plaja:

Plaja publica cu nisip se afla la 500 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Website:

www.hotelmercedes.com

Alte informatii:

  • La cazarile cu demipensiune sau pensiune completa, bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul pranzului sau cinei sunt contra cost. Bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul sunt gratuite la micul dejun.
  • Transferul de la aeroportul din Barcelona pana in statiunea Lloret dureaza aproximativ 85 minute ( in functie de conditiile de trafic)
  • Nu sunt acceptate animalele de companie

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !