Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA SPA


Descriere

Localizare: Hotelul Stella & Spa este situat la numai 300 de metri fata de plaja si la 100 de metri fata de centrul comercial, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii. Hotelul Stella & Spa ofera conditii foarte bune de cazare, satisfacand gusturile persoanelor pentru care confortul este pe primul plan, dar si pe cele ale familiilor cu copii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 65 km.



Dotari camere: Hotelul dispune de 216 camere duble, care pot fi utilizare in regim de single sau triple, dotate cu baie completa, aer conditionat, telefon, TV satelit, terasa si seif (seif). Camerele superioare (capacitate maxima 2 persoane) beneficiaza in plus fata de camerele standard de minibar gratuit, internet gratuit, TV LCD, prosoape pentru piscina gratuite. Camerele familiale (maxim 4 persoane) sunt formate din doua dormitoare, 1 baie si o terasa mare.



Facilitati hotel: Hotelul are urmatoarele dotari si servicii: aer conditionat, incalzire centrala, bar-cafenea cu terasa si gradina, restaurant (325 de locuri), piscine pentru adulti si copii, parc pentru copii, 2 ascensoare, spa contra cost (piscina climatizata, jacuzzi, baie de aburi, sauna), sala de fitness (contra cost), sala de conferinte, acces WiFi (contra cost), camera pentru bagaje, vestiar cu dusuri. Plaja: Plaja publica cu nisip se afla la 300 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.



www.hotelstellapineda.com

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !