Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTICA DIMORA SUITES


Descriere

Proprietatea este amplasata in inima orasului Rethymno, un conac din secolul al XIX-lea ce ofera unitati de cazare de lux. Plaja se afla la 6 minute de mers pe jos, Aeroportul Souda este la 36 km iar Aeroportul International Heraklion la 63 km. Booking.com: Superb 9,3.Localizare
Această proprietate este la 6 minute pe jos fata de plaja. Antica Dimora Suites se afla într-un conac din secolul al XIX-lea in Rethymno, la mai putin de 200 de metri de Krini Rimondi, gradina municipiului, portul pitoresc venetian si de plaja de nisip din Rethymno. Aeroportul Souda este la 36 km iar Aeroportul International Heraklion la 63 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Piscina in aer liber cu jacuzzi cu sezlonguri si umbrele, sauna, receptie non stop, terasa la soare, terasa, restaurant ( bufet ), serviciu zilnic de menaj, internet prin cablu si WiFi ( in intreg hotelul ) gratuit, lounge, zona de luat masa.