Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe o plajă privată, hotelul Bahi Ajman Palace este un refugiu de patrimoniu care oferă vedere la Golful Arabiei şi la oraş. Asigură unităţi de cazare luxoase cu WiFi gratuit, o piscină în aer liber şi o sală de fitness.

Localizare

Hotelul Bahi Ajman Palace este un sanctuar pitoresc situat convenabil, la 22 km de Aeroportul Internaţional din Dubai şi la 11 km de Aeroportul Internaţional din Sharjah.

Facilitati Hotel

Cu o serie de restaurante şi opţiuni de lounge, inclusiv room service disponibil nonstop, Ajman Palace oferă o gamă largă de preparate din întreaga lume, precum şi un mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă.

După un antrenament energizant în sala de fitness, oaspeţii se pot relaxa la saună sau la soare, pe un şezlong în aer liber.

Facilitati Camere

Amenajate cu o terasă sau un balcon francez, toate camerele şi reşedinţele de la Bahi Ajman Palace Hotel and Resort se bucură de vedere la mare sau la oraş şi sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar şi fierbător electric. Apartamentul include o cameră de zi spaţioasă.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !