Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Europe Playa Marina se află în Illetas (Mallorca), la o 300 m de plaja Playa de Illetas, și pune la dispoziție piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și facilități spa pentru un sejur relaxant. Facilitățile de la Europe Playa Marina includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 159 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Europe Playa Marina sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, precum și halate de baie și papuci. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Europe Playa Marina oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Europe Playa Marina oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Europe Playa Marina amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Europe Playa Marina organizează seri de muzică live. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Europe Playa Marina este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Europe Playa Marina oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Europe Playa Marina are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 12 km.

Cele mai apropiate atracții de Europe Playa Marina sunt: Palatul Marivent - 1,9 km, Castelul San Carlos - 2,7 km, Centrul comercial Porto Pi - 2,7 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Taberna - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Lift
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Piscină cu vedere panoramică
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Fitness
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
2 baruri
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Sală de fitness
Facilități spa
Bar la piscină
Halat de baie, papuci
Muzică/ spectacole live
Tv în spațiile comune
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Meniuri pentru diete speciale
Plajă - la 300 m
Seri cu cină tematică

Locatie