Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Helios Spa

Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

Situată în Golden Sands, la o distanță de 450 m de plaja cu nisip amenajată, Helios Spa dispune de piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de facilități spa. Facilitățile de la Helios Spa includ sală de fitness și business center. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Helios Spa sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Helios Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, unul la piscină și unul în lobby, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Pentru cei interesați proprietatea oferă tratamente faciale și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Helios Spa amatorii de divertisment pot juca tenis de masă sau biliard. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Helios Spa organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată, prevăzută cu tobogane cu apă. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică. Pentru cei mai mici Helios Spa oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Helios Spa are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost. Helios Spa asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Varna, situat la o distanță de 25 km.

Cele mai apropiate atracții de Helios Spa sunt: Euxinograd - 8,0 km, Panteon - 12,0 km, Museum of Natural History - 12,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 450 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Varna - 25 km

Puncte de interes
Euxinograd - 8 km
Panteon - 12 km
Museum of Natural History - 12 km
Acvariul - 13 km
Palatul Reginei Maria - 20 km
Botanic Garden Balchik - 20 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurant
Umbrele de soare
Biliard
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Fitness
Babysitting - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Club pentru copii
Magazine
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Pachete Spa - cu plata
Tratamente corporale - cu plata
Business centre - cu plata
Papuci
Tratamente faciale - cu plata
Lobby bar
Zumba
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Saună - cu plata
Sală de fitness
Bar la piscină
Plajă publică
Piscină exterioară
Articole de toaletă gratuite
Tenis de masă
Sală de conferințe - cu plata
Vedere la grădină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Tobogane cu apă
Divertisment de seară
Piscină interioară
Transfer la plajă gratuit
Scaun înalt pentru copii
Plajă - la 450 m
Paturi bebeluși