Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piatra Mare


Descriere

Hotelul Piatra Mare este situat în stațiunea de schi Poiana Brașov, la doar 600 de metri de stația de schi Bradul și oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit și balcon privat. Acesta cuprinde o zonă spa cu o piscină interioară, sală de gimnastică, saună, salină și cadă cu hidromasaj. Orașul Brașov este la 12 km de hotel, iar Cetatea istorică Râşnov se găsește la doar 10 minute de mers cu mașina.

Dotari si Facilitati:

Hotelul asigură un depozit pentru echipament de schi și seifuri individuale. Alte beneficii includ livrarea de colete, servicii de poștă, apeluri de trezire și servicii de spălătorie în 24 ore.

Camerele de la Hotelul Piatra Mare sunt amenajate convenabil cu TV, minibar și baie privată cu uscător de păr. Fiecare unitate are podea cu mochetă şi încălzire.

Hotelul Piatra Mare servește un mic dejun continental. Oaspeții pot savura preparate tipice transilvănene și specialități internaționale în cele 3 săli diferite ale hotelului, dintre care una prevăzută cu terasă cu vedere la Muntele Postăvarul. Barul din hol are program nonstop și oferă cocktailuri, vinuri locale şi deserturi.



Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !