Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Grand Hotel Pomorie este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Pomorie, și oferă plajă privată, 3 piscine în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Grand Hotel Pomorie includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 176 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Grand Hotel Pomorie sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Grand Hotel Pomorie oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase în stil bufet. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 3 piscine exterioare unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Grand Hotel Pomorie amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Grand Hotel Pomorie dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Grand Hotel Pomorie se află la 13 km de Orașul vechi Nesebăr și la 10 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Grand Hotel Pomorie sunt: Salt Museum - 500 m, Parcul acvatic Pomorie - 3,0 km, Muzeul Aviației - 10,0 km.


Restaurante:
Restaurant nr. 1 - Bucătărie: locală, internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: internaţională, snacks, Meniu: bufet

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
Bancomat
Biliard
Saună
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Minigolf - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
2 baruri
Baschet
Bar pe plajă
2 restaurante
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Volei
Plajă - la 50 m
Manichiură & pedichiură - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Baie cu aburi
Fierbător
Business centre - cu plata
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Scaun înalt pentru copii
Tenis de câmp - cu plata
3 piscine exterioare
Piscină interioară - cu plata
Tratamente medicale

Locatie