Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra


Descriere


Descriere generala: Hotel CLEOPATRA, complet renovat ,cu piscina (Aqua Park Cleopatra) si centru propriu de spa si wellness.


Localizare: Hotelul este situat la 20 m de plaja.


Dotari generale: Restaurant, parcare proprie, bar de zi, sala de conferinta, piscina in aer liber -Aqua Park Cleopatra (piscina pentru adulti, piscina pentru copii, tobogane, jacuzzi, restaurant, bar), SPA.


Dotari camere:Hotelul dispune de 252 camere duble(128 cu pat matrimonial si canapea extensibila, 90 cu pat dublu si demifotolii, 34 cu pat matrimonial si demifotolii) si 24 apartamente, dotate cu aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, acces pe baza de cartela, balcon cu sezlonguri.

Serviciile de masa : Se acorda in restaurantul Cleopatra, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.Valoarea mesei este;


· Mic dejun - 35 lei/ persoana / zi


· Pranz / Cina - 55 lei / persoana / zi.


Tratament:Se poate asigura optional in baza de tratament Hora, Balada sau Sirena.. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri si include 2 proceduri /zi.

Facilitati pentru copii:


- Copii intre 0-7 ani ( neimpliniti) cazati in camera cu parintii - gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar.


- Primul copil 7-12 ani - cazat in camera cu parintii - gratuitate la cazare, dar achita 50 % din valoarea unui mic dejun (fara pat suplimentar).


- Al doilea copil 7-12 ani - cazat in camera cu parintii - achita 50 % din tariful unui loc de cazare cu mic dejun –cu pat suplimentar.


- Copiii intre 12-18 ani beneficiaza de reducere 50% la cazare cu pat suplimentar .Serviciile de masa se achita integral.


- Pat suplimentar :50% din valoarea unui loc de cazare la care se adauga serviciile de masa comandate .

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !