Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCESS GOLDEN BEACH 4*


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 50 de metri de plaja Chrysi Ammoudia, Hotelul Princess Golden Beach are o piscină în aer liber cu terasă şi un restaurant. Hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi terasă. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi. www.princessthassos.comLocalizare:
La 100 de metri se află un supermarket şi o staţie de autobuz. Potos este la 45 km de Hotelul Princess Golden Beach, iar portul Limenas se găseşte la 15 km de proprietate. Satul Panagia este la 5 km, iar localitatea Prinos se află la 30 km. Există parcare privată gratuită.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurantul tip bufet al proprietăţii serveşte mâncăruri greceşti şi internaţionale pregătite cu ingrediente locale. La barul de la piscină se servesc băuturi şi răcoritoare.

Recepţia hotelului este deschisă nonstop. Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness al hotelului sau se pot relaxa pe şezlongurile de pe terasa de lângă piscină. Hotelul oferă servicii de închirieri auto şi de biciclete.