plane

NEFELI HOTEL Chania, Creta - Chania, Grecia

Oferta

Data plecare : 2017-09-20 | Durata : 7 zile | Numar de camere : 1 (2 Adulti)

NEFELI HOTEL 7 nights VARA 2017

Tip Camera

Tip Masa

Pret

Standard Double Room

Bed & Breakfast / Mic dejun

€890

Superior Double Room

Bed & Breakfast / Mic dejun

€1042
 Oferta Speciala
 Early Booking
 Free Child
 Disponibil
 La cerere
 Indisponibil

Informatii

Despre NEFELI HOTEL

Hotelul Nefeli este amplasat central in Chania, la 250 m de Portul Venetian, 12 minute fata de plaja si 5 minute de orasul vechi. Pozitia hotelului in Chania este perfecta pentru a vizita toate monumentele orasului.

Informatii aditionale

Facilitati Camere

Camerele, cu ferestre din podea pana in tavan sunt decorate in culori discrete si cu mobilier din lemn; sunt dotate cu aer conditionat, baie privata, uscator de par, frigider, mini bar, TV prin satelit, telefon, balcon, WiFi si internet prin cablu.

Facilitati Hotel

Hotelul Nefeli are receptie deschisa non stop, lounge, WiFi gratuit in intreg hotelul si internet prin cablu in camere, zona pentru mic dejun, room service. Magazinele, barurile si tavernele sunt in numar mare in apropierea hotelului.

Localizare

Aceasta proprietate este la 12 minute pe jos fata de plaja. Hotelul Nefeli beneficiaza de o locatie centrala in Chania, la 250 de metri de portul istoric venetian si la doar 5 minute de mers pe jos de orasul vechi. Aeroportul Souda se afla la 11 km fata de proprietate, cu automobilul se ajunge in 20 de minute.

Locatie