17 atracții de vară în Dubai



17 atracții de vară în Dubai

Dubai este o destinație extrem de atractivă pentru turiști pentru a-și petrece vacanța, și asta pentru că aici sunt unele dintre cele mai inedite obiective turistice din întreaga lume. 

După cum știm, Dubai are un climat deșertic arid, ceea ce înseamnă că avem zile însorite pe tot parcursul anului. Dubaiul are multe de oferit, chiar și în sezonul cald. 

Așadar, am selectat câteva activități pe care le poți face și locuri pe care le poți vizita astfel încât vacanța ta de vară în Dubai să fie cu adevărat memorabilă.

Activități în interior

Dacă vrei să te ascunzi puțin de căldura de afară îti recomandăm să încerci activitățile de interior. Poți începe cu o vizită la Infinity des Lumières. Situat în Dubai Mall, acesta este un muzeu de arta digitală, ce oferă o portiță către o alta lume, una artistică. Vei pătrunde în lumea unor artiști renumiți precum Van Gogh prin intermediul imaginilor și al efectelor sonore care se combină într-un mod unic. Vei rămâne fascinat de această imersiune în mișcare, care te face să devii parte din tablouri. 



Intră în lumea teatrului și a cascadoriilor la La Perle, al lui Franco Dragone. Cu reprezentații în fiecare seara, La Perle este o experiență unică pe care nu trebuie să o ratezi, în care apa este vedeta. 



Apoi, fă-ți un selfie cu statuile unor celebrități locale sau internaționale la Muzeul Madame Tussaud’s Dubai

Experiența nu poate fi completă fără a vizita interiorul Burj Al Arab. Admiră timp de 90 minute ultra luxoasele spații interioare ale hotelului și bucură-te totodată de priveliștile incomparabile pe care le oferă asupra orașului. 

Dacă ești un împătimit al shoppingului, trebuie să știi că vara sunt reduceri de neratat în Dubai. Descoperă branduri exclusiviste de haine și parfumuri la prețuri avantajoase.

Activități în aer liber

Îti place sportul și vrei să rămâi activ chiar și în vacanță? Atunci trebuie neapărat să mergi la Deep Dive Dubai - cea mai adâncă piscină din lume! Aventurează-te la o adâncime subacvatică de 60 m și descoperă o lume cu totul nouă.



Sau poți alege o cursă de safari prin desert în stil Dubai, completată de activități captivante, precum plimbări cu ATV-ul și sandboarding.



Dacă totuși plănuiești să vii în vacanță în Dubai pentru a te relaxa la plajă, ai făcut o alegere excelentă. Plajele din Dubai sunt considerate unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Nu poți rata plajele JBR, La Mer, Kite Beach sau Palm Beach. Toate își întampină turiștii cu un nisip fin și ape turcoaz.

Activități pentru copii

Dubai este o destinație atractivă și pentru copii datorită activităților distractive și relaxante pe care le oferă. 

Cei mici vor rămâne cu siguranță impresionați de multitudinea parcurilor acvatice. Printre ele se numără Aquaventure Waterpark din Atlantis, The Palm. Curajoșii nu trebuie să rateze atracțiile de senzație ale parcului, una dintre acestea aruncându-vă într-un tub întortocheat care trece printr-o lagună cu rechini. Un alt parc acvatic care vă va stârni interesul este Legoland, plin de  atracții palpitante și rollercoastere. Puteți asambla mașini Lego și puteți chiar vedea cum sunt construite în fabrică piesele Lego. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai liniștite, Wild Wadi Waterpark oferă peste 30 de atracții ideale pentru întreaga familie.



Poți alege să rămâi la răcoare și să te distrezi în parcurile tematice de interior. Alege IMG Worlds of Adventure, unul dintre cele mai antrenante parcuri tematice din Dubai. Aici personajele Marvel și Cartoon Network vă vor întampina în plimbarea noastră prin cele cinci zone de aventură. O altă opțiune este Motiongate, un parc tematic care aduce la viață cele mai memorabile și pline de succes francize cinematografice din ultimii ani - într-un cuvânt Hollywood-ul. La Motiongate Dubai veți avea parte de film și distracție.



Tot de pus pe lista atracțiilor dacă vii cu copiii din Dubai sunt Acvariul din Dubai și Grădina zoologică subacvatică. Sunt peste 33.000 de animale acvatice de descoperit, printre care se numără rechinii tigru, una dintre cei mai de temut specii de rechini.

O activitate de neratat în Dubai este întâlnirea cu pinguinii la centrul Ski Dubai din mall-ul Dubai. Află informații despre viața pinguinilor și urmărește jucaușele animale cum înoată în piscină. Va fi o experiență unică!



Explorează apoi The Green Planet, o pădure tropicală interioară care adăpostește peste 3000 de plante și animale. Snorkeling cu piranhas sau camping in padurea tropicală sunt doar câteva dintre experiențele inedite pe care le poți trăi aici.

Plimbați-vă apoi printr-un oraș în miniatură și priviți cum copiii se joacă de-a oameni mari, având peste 40 de „locuri de muncă” de rol în KidZania.



Și lista atracțiilor nu se oprește aici. Dacă te-am convins că Dubai este destinația ideală pentru vara aceasta, contactează-ne pentru a îți oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a rezerva o excursie în Dubai. O mulțime de atracții așteaptă să le descoperi. 

SOURCE AND TAGS