Dubai: 10 cele mai apreciate plaje ale acestei destinații


Dubai: 10 cele mai apreciate plaje ale acestei destinații

Dubai este una dintre cele mai căutate destinații turistice în fiecare an, luxul și exclusivismul fiind principalele sale abilități de atracție a turiștilor. Dubai oferă tot ceea ce și-ar dori un turist, de la clădiri moderne și extravagante până la plaje numeroase și impecabile. Vacanța în Dubai este ideală atât pentru persoanele care își doresc să se relaxeze la soare, cât și pentru persoanele care își doresc să facă cumpărături sau să viziteze cele mai inovative clădiri.

Dubaiul nu poate fi niciodată complet fără plajele sale minunate, tocmai de aceea sunt și atât de numeroase. Nisipul extrem de fin și apa perfect limpede transformă această destinație într-un tărâm de basm. Dacă urmează să pleci în Dubai sau îți dorești să vizitezi acest loc pe viitor atunci trebuie să afli care sunt cele mai apreciate 10 plaje de pe acest teritoriu.

Plaja Sunset

Mai este cunoscută și sub denumirea de plaja Umm Suqeim și este una dintre cele mai liniștite plaje din regiune. Imaginea Burj Al Arab se observă în depărtare de pe această plajă, iar foarte mulți oameni vin aici ca să privească apusul peste Golful Persic. Plaja Sunset este ideală pentru persoanele care își doresc liniște sau sesiuni de meditare.

Plaja Kite

Aceasta este plaja cu cele mai multe activități sportive din Dubai, iar iubitorii de kite se întâlnesc aici în fiecare zi pentru a se bucura de sportul lor preferat. Plajele sunt special amenajate pentru meciurile de volei, dar și pentru activități, precum paddleboarding sau caiac. Plaja deține și locuri de joacă pentru copii, dar și restaurante și cafenele inedite.

Plaja The Beach by JBR

Este cea mai potrivită plajă pentru familiile cu copii deoarece are în componența sa renumitul Dubai Aqua Park. Acesta este un parc acvatic gonflabil unde se pot realiza mai multe activități dedicate copiilor, dar și adulților. Este o zonă cosmopolită plină de viață la care oricine are acces.

Plaja Al Mamzar

Este un complex de cinci plaje imaculate care se poziționează după o porțiune lungă de gazon foarte bine îngrijit. Plaja se întinde pe 106 hectare și are în componența sa și bazine de înot. Acestea sunt dedicate persoanelor care nu își doresc să stea pe plajă, dar își doresc să înoate. Plaja Al Mamzar este specială și oferă mult mai multe experiențe decât alte plaje.

Plaja Black Palace Beach

Este o plajă amplasată în apropierea reședințelor luxoase din Dubai și tocmai de aceea ar putea fi destul de greu de găsit. Are cele mai frumoase plaje și cea mai liniștită apă dintre toate, iar apusurile de soare sunt inedite aici, fiind brăzdate de mărețul Burj Al Arab.

Plaja Jumeirah Park

Aceasta se află amplasată de-a lungul Beach Road și are o vegetație bogată potrivită pentru zilele toride. Este o plajă foarte lungă și de aceea găzduiește uneori și foarte mulți oaspeți. Nisipul este fin și curat, iar intrarea în mare este foarte lină. Accesul în apă pe această plajă se face până la apus, iar în zilele de sâmbătă accesul bărbaților este interzis. Pentru accesul pe plajă se plătește o mică taxă.

Plaja La Mer

Este cea mai nouă plajă din Dubai și are o mulțime de cafenele și buticuri de unde poți face cumpărături. Este cea mai colorată plajă datorită cabinelor de duș colorate în diverse nuanțe. Aici se pot practica sporturi precum wakeboarding, flyboarding sau caiac.

Plaja Al Sufouh

Este singurul loc de unde se poate observa Burj Al Arab din partea dreaptă și mai este denumită și “Plaja Secretă”. Este o plajă foarte liniștită, lipsită de valuri unde te poți odihni întreaga zi. Este cel mai prielnic loc de relaxare din Dubai.

Plaja Jumeirah Residence

Plaja se află în proximitatea Dubai Marina și dominată de măreția celor mai luxoase hoteluri din Dubai. Nisipul fin alb și apa turcoaz atrag în fiecare an foarte mulți turiști dornici de distracție și cumpărături.

Plaja Jumeirah Open Beach

Este cea mai lungă și lată plajă de pe tot teritoriul arab și este situată pe partea opusă de Burj Al Arab. Pe această plajă se găsesc restaurante, baruri și cafenele chiar dacă aceasta este o plajă simplistă și populară în același timp.
Plajele din Dubai sunt superbe, oriunde ai alege să te relaxezi. Indiferent că vrei să te relaxezi sau să te distrezi, plajele din Dubai sunt locul potrivit! Dacă ți-am trezit interesul, nu trebuie decât să ne contactezi pentru a rezerva un sejur în Dubai.


SOURCE AND TAGS