Mombasa – o destinație kid-friendly



Mombasa – o destinație kid-friendly

Pentru o familie cu copii, alegerea destinației de vacanță poate fi o adevărată provocare. Destinația de vacanță ideală trebuie să ofere atât activități distractive pentru copii, cât și oportunități de relaxare pentru adulți. Una dintre destinațiile excelente de vacanță în familie este Mombasa – un oraș Kenyan superb cu port la Oceanul Indian, unde poți găsi o mulțime de hoteluri kid-friendly și numeroase atracții potrivite pentru cei mici. 

De ce să alegi o vacanță în Mombasa 

Există numeroase locuri în întreaga lume unde te poți distra minunat în familie. Aproape în orice stațiune din lume te poți caza împreună cu cei mici, dar asta nu înseamnă neapărat că toate acestea sunt hoteluri „kid friendly”. O cazare cu adevărat “adecvată pentru copii” presupune organizarea de activități potrivite pentru copii în cadrul hotelului, existența unei săli de jocuri, a unei piscine dedicate lor și multe altele.

Din fericire, în ofertele noastre de cazare poți regăsi numeroase opțiuni potrivite pentru familia ta.  De exemplu, Southern Palms Beach Resort aflat pe plaja cu nisip alb Diani oferă servicii de cazare complete, fiind ideal pentru cupluri si familiile cu copii. Hotelul de patru stele pune la dispoziția turiștilor 4 restaurante, 4 baruri, 2 piscine mari, un club pentru copii, un magazin de suveniruri, un centru de fitness, un salon de frumusețe, o masă de tenis și un centru de scuba diving.

Activități în aer liber

Pe lângă facilitățile oferite de hoteluri, în Mombasa te poți bucura de excursii inedite, în cadrul cărora poți admira împreună cu întreaga familie numeroase specii de plante și de animale pe care nu le vei găsi în altă parte.

O excursie de o zi în cel de-al doilea oraș ca dimensiune din Kenya îți va da ocazia să admiri cele mai importante atracții turistice ale zonei : orașul vechi Muzeul Fort Jesus, Parcul Mama Ngina, Nguuni Nature Sanctuary și Haller Park.

Prima faleză publică amenajată din țară, Parcul Mama Ngina a fost întotdeauna un loc pentru relaxare plimbări în aer liber, jogging și călărie. Redeschis în 20 octombrie 2019 după ce a fost renovat în totalitate, parcul este renumit pentru delicatesele locale și produsele de patiserie cu care își răsfață vizitatorii. Copiii vor adora acest loc, iar tu te vei relaxa și te vei bucura de peisajele superbe și de facilitățile din zonă.

Sanctuarul Nguuni este un adevărat paradis natural ascuns între dealurile Nguu Tatu. Aici vizitatorii pot admira numeroase specii de animale sălbatice africane, fiind un loc ce merită explorat în familie.

Inițial numit Traseul Natural Bamburi, Parcul Haller fost recent redenumit astfel în cinstea Dr. Rene Haller, în semn de recunoaștere pentru munca depusă de aceasta împreună cu Bamburi Portland Cement Company pentru transformarea carierei abandonate în zona protejată care este astăzi.

Parcul îi va încânta cu siguranță pe micuți cu peisaje superbe și specii inedite de animale și plante. În Parcul Haller se poate admira astăzi viața sălbatică în cadrul său natural. Aici flora și fauna locală coexistă într-un cadru de basm. În plus, la restaurantul local poți încerca friptura de crocodil, struț și antilopă.  

Dacă te-am convins și vrei să rezervi un sejur în Mombasa, ne poți contacta pentru mai multe detalii.


SOURCE AND TAGS