Croazieră Italia: ce oportunități îți aduce o astfel de călătorie?


Croazieră Italia: ce oportunități îți aduce o astfel de călătorie?

Vacanțele ne fac mereu fericiți ajutându-ne să ne încărcăm bateriile de fiecare dată cu peisaje de vis. Croazierele sunt mai mult decât atât, acestea ne ajută să ne bucurăm de o adevărată vacanță de lux, unde valurile mărilor și oceanelor ne încântă în permanență cu sunetul lor. Pe un vas de croazieră, fiecare persoană se simte răsfățată având parte de multiple activități de care să se bucure în fiecare zi.

Orice croazieră oferă o mulțime de oportunități pe care în mod normal ar fi destul de greu să le obții. Faptul că ești în continuă mișcare ar fi foarte obositor dacă te-ai afla într-un vehicul de transport pe cale terestră, cu atât mai mult dacă ai fi șoferul propriei mașini. Acest tip de vacanță îți oferă numai avantaje și te scapă de foarte multe griji. Iată care sunt principalele oportunități pe care croaziera Italia ți le pune la dispoziție:

Parcurgerea țărmurilor a trei țări diferite

Croazieră Italia poartă această denumire deoarece îmbarcarea și debarcarea se realizează de pe teritoriul Italiei, mai exact din Veneția. Activitățile se realizează pe teritoriul a trei țări diferite, mai exact Italia, Croația și Grecia având oportunitatea de a vizita orașe complet diferite din regiuni destul de depărtate ca și poziționare geografică. Prin cadrul croazierei aveți oportunitatea să pășiți pe fiordurile orașului Split, pe plajele însoritului Mykonos și Santorini, pe potecile misteriosului Dubrovnik și în gondolele spectaculoase din Veneția. Toate aceste locații pot fi accesate printr-o singură vacanță, prin croazieră Italia.

Călătoria fără grija documentelor

Croaziera oferă o serie importantă de servicii de care fiecare turist se poate bucura la maxim. Printre aceste servicii se numără și oferirea unui pachet de acte și documente, necesare pătrunderii în fiecare țară în condiții de siguranță. În această călătorie nu ai nevoie decât de actele tale personale, croaziera ocupându-se de restul.

Pachetul de acte și documente oferit cuprinde: bilet de avion dus-întors, taxe și servicii portuare, asigurare medicală, asigurare storno, vize, taxe de rezervare la restaurante și obiective turistice. De toate aceste documente se ocupă compania în timp ce tu te poți bucura de un cocktail pe șezlong.

Servicii premium pentru croazieră Italia

În cadrul unei croaziere turiștii petrec foarte mult timp la bordul navei, iar tocmai din acest motiv se oferă foarte multe servicii de divertisment și nu numai pentru fiecare turist în parte. Nava de croazieră este de mari dimensiuni și găzduiește foarte multe servicii care să ofere turiștilor relaxare și răsfăț la fiecare pas. Cei care aleg să se bucure de această croazieră vor beneficia de zone de agrement, precum piscină, jacuzzi, salonul de masaj sau zona de șezlonguri ideală pentru bronzul uniform. Pe lângă acestea, vasul oferă și programe de divertisment pentru copii și adulți, dar și servicii de masaj și tratamente corporale. De asemenea, navele oferă și servicii de curățătorie, dar și diverse săli de fitness unde să te poți menține în formă. Despre restaurante și baruri nici nu mai trebuie să menționăm. Sunt deschise în permanență pentru cei care doresc să se bucure de niște preparate culinare de excepție, dar și de un cocktail bine preparat.

Călătoria în condiții de siguranță

Vasele de croazieră sunt unele dintre cele mai sigure mijloace de transport în comun, iar tocmai de aceea sunt foarte alese în fiecare an de către turiștii de pretutindeni. Pe lângă siguranța în deplasare pe care croaziera o oferă, există și siguranța din punct de vedere medical oferită prin cadrul unui cabinet medical specializat existent la bordul navei. În felul acesta fiecare turist poate beneficia de îngrijirea necesară chiar la bordul navei iar siguranța este astfel sporită.

Croaziera este o senzație greu de descris, iar sejurul pe un vas de mari dimensiuni este o experiență care nu se uită niciodată. Este principala modalitate prin care poți descoperi mai multe țări într-un timp relativ scurt fără să te simți epuizat la finalul vacanței. Dacă îți dorești o vacanță specială atunci nu trebuie să ratezi această croazieră!


SOURCE AND TAGS