Saturn - ce poți face odată ajuns în această stațiune?


Saturn - ce poți face odată ajuns în această stațiune?

Stațiunea Saturn atrage în fiecare an mii de turiști de toate vârstele iar cel mai apreciat aspect al acesteia este cadrul liniștit. Spre deosebire de celelalte stațiuni, Saturn este un loc potrivit pentru relaxare, aer curat dar totodată și deconectare. Prezența climatului prietenos, localizarea la malul Mării Negre dar și prezența izvoarelor hipotermale sulfuroase au transformat stațiunea Saturn într-una completă.

Saturn este locul în care poți face tot ceea ce îți place. Fie că îți dorești să te bronzezi cât mai mult sau îți dorești să te bucuri de activități alături de cei dragi, stațiunea Saturn este o alegere potrivită. Dacă ești pe cale să alegi această stațiune ca și destinație de vacanță, iată ce poți face odată ce ajungi aici:

Tratamente balneare

Fiind una dintre puținele stațiuni balneoclimaterice, Saturn oferă și astăzi tratamente balneare de înaltă calitate. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care suferă de afecțiuni osoase sau musculare dar și pentru cei care își doresc doar relaxare. Astfel de tratamente se realizează în două hoteluri din stațiune: Balada și Hora. Acestea beneficiază de personal specializat, instruit pentru realizarea acestor tratamente celebre.

Pescuit

Dacă ești fan pescuit, atunci stațiunea Saturn este potrivită pentru tine. Aici se organizează frecvent excursii de pescuit cu bărcile, excursii la care poți lua parte și tu. Există multe zone special amenajate pentru această activitate și de regulă sunt pline de pasionați ai acestui sport.

Scufundări

În Saturn există câteva centre autorizate de scufundări de unde poți închiria echipament și poți primi ajutorul unui specialist. Astfel lumea subacvatică poate fi observată prin proprii tăi ochi, sub supravegherea unui instructor de scufundări. În apele Mării Negre se pot observa mai multe specii de pești și plante deci o astfel de experiență ar oferi amintiri frumoase fiecărui turist.

Plimbări cu bicicleta

Stațiunea Saturn este de dimensiuni medii și poate fi observată cel mai bine în cadrul plimbărilor pe faleză. Dacă doriți să descoperiți stațiunea prin alt mod decât la pas, puteți opta pentru plimbările cu bicicleta. Aici bicicletele se închiriază gratuit în baza unei aplicații descărcate pe telefonul mobil. Te poți bucura de această plimbare toată ziua.

Echitație

În apropierea stațiunii Saturn se află Herghelia Mangalia, locul în care turiștii se pot bucura de sesiuni de echitație. Aici se fac plimbări de agrement în apropierea mării alături de cai bine instruiți. Este o experiență inedită care pe mulți dintre turiști îi scoate din zona de confort.

Sesiuni de fotografie

Cea mai uimitoare zonă din stațiunea Saturn este Rezervația Naturală Mlaștina Hergheliei, un loc ideal pentru fotografii. Această lagună marină se află în nordul stațiunii și s-a format cu ajutorul unui cordon de nisip care desparte apele golfului de apele mării. Peisajul în acest loc este superb iar o mulțime de specii de păsări pot fi observate și chiar fotografiate. Acest loc mai poartă denumirea de Balta Mangalia și este un loc unic în România.

Vizionare filme în aer liber

În stațiunea Saturn există un loc special conceput pentru vizionarea filmelor în aer liber. Acest cinema sub cerul liber este deschis pe tot parcursul verii și proiectează filme celebre îndrăgite de toată lumea. Este deschis doar seara atunci când lumina permite proiectarea filmelor într-un cadru ideal. În cazul în care vremea este un impediment pentru realizarea acestei activități, cinematograful va fi închis.

Dacă îți dorești un loc liniștit unde să te relaxezi și să îți încarci bateriile poți opta pentru concediile în stațiunea Saturn. Aici te vei bucura de vegetație bogată, plaje voluminoase dar și tratamente balneare extrem de benefice. Activitățile pe care le poți realiza în timpul liber sunt diverse, tocmai de aceea va fi un concediu în care nu vei avea cum să te plictisești.


SOURCE AND TAGS