Insulele Seychelles: o destinatie exotica de neratat



Insulele Seychelles: o destinație exotică de neratat

Surprinzătoare și sălbatică, Seychelles este destinația perfectă pentru vacanțe de neuitat. Plajele superbe, pădurile virgine, recifele de corali înfloritoare și rezervațiile naturale înscrise în patrimoniul UNESCO sunt doar câteva dintre numeroasele atracții oferite de cele 115 insule de corali și granit ale arhipelagului, care sunt vârfurile unui vast platou muntos subacvatic.

Insulele Mahe - cele mai căutate de turiști

Insulele granitice din Seychelles (în principal Mahé, Praslin și La Digue) sunt cele mai vizitate de turiști, aici găsindu-se multe stațiuni luxoase de cinci stele. Te poți caza fie în hoteluri de lux amplasate între grădini tropicale superbe, fie în vile situate pe plajă sau în bungalow-uri pe apă.

Insulele grupului Mahé sunt stâncoase și sunt formate dintr-o fâșie de coastă îngustă și o gamă centrală de dealuri. Vegetația tropicală luxuriantă a insulelor, relieful stâncos, plajele alb-argintii și lagunele limpezi atrag anual mii de turiști dornici de relaxare dar și de aventură.

Cei ce vizitează insulele grupului Mahe pot face drumeții pe trasee montane superbe, se pot relaxa  pe plajele încântătoare, pot fotografia flora și fauna locală - unice în lume - și pot degusta preparatele locale care sunt absolut delicioase. Vizitatorii pot de asemenea experimenta scufundările, snorkelingul, surfingul și pescuitul.

Mahé găzduiește capitala Victoria, precum și aeroportul internațional, portul de nave de croazieră și superbul parc național Morne Seychellois (cel mai înalt punct din Seychelles - 905 metri).

Victoria este un oraș minunat, ce oferă o largă paletă de activități și obiective turistice. Fie că preferi să străbați orașul cu mașina fie că vrei să te plimbi pe jos pe aleile sale pline de verdeață, vei observa că spațiile verzi, obiectivele turistice, podurile și aeroportul internațional fac din capitala insulelor Seychelles o destinație accesibilă, modernă și ideală pentru toate vârstele.

Principalele atractii de pe insula Mahe sunt Muzeul de Istorie Naturala, Gradina Botanica si Turnul cu Ceas din Victoria. Alte atracții ale insulei Mahe sunt: Parcul National Baie Ternay Marine si Parcul National Port Launay Marine aflate în sudul și vestul insulei.

În pădurile din Mahe poți admira plante rare ce se găsesc doar în Seychelles, cum ar fi speciile unice de orhidee și planta carnivora pitcher (o parte din aceste plante pot fi admirate la Grădina Botanică). O altă atractie locală foarte răspândită o constituie observarea păsărilor, in insule trăind foarte multe specii de păsări rare. Cel mai potrivit loc pentru a observa păsările il reprezintă Insula Cousin, unde trăiesc peste 300 000 de exemplare, multe unice în lume.

Dacă vrei să aduci în țară suveniruri din insulă, poți cumpăra de la magazinele locale coco-del-mer, scoici, bijuterii cu perle, textile sau obiecte de artizanat din lemn.

Dacă ai hotărât să planifici o vacanță în Seychelles, ne poți contacta oricând pentru a-ți oferi asistență și mai multe detalii cu privire la viitorul tău sejur exotic.


SOURCE AND TAGS