Top 5 excursii opționale cu plecare din Egipt Hurghada


Top 5 excursii opționale cu plecare din Egipt Hurghada

Dacă anul acesta ai ales Hurghada ca destinație de vacanță, ai făcut o alegere excelentă. Este o locație care are foarte multe de oferit, de la peisaje inedite la hoteluri de lux și ruine antice spectaculoase.
Pentru o experiență completă în Egipt Hurghada, nu poți rata următoarele excursii opționale:

Cairo și Piramidele de la Giza

Nu ai cum să vii în excursie în Egipt și să nu vizitezi piramidele din Giza, Sfinxul și artefactele antice ce te așteaptă să le descoperi misterele. În Cairo poți vizita Muzeul Național al Civilizației Egiptene, Citadela Salah El-Din și Moscheea din alabastru a lui Mohamed Ali. Poți lua prânzul pe Nil, la bordul unui vas de croaziera, admirând peisajul minunat oferit de oraș.

Luxor și Valea Regilor

Dacă ești pasionat de egiptologie, vei înțelege mai multe despre istoria și civilizația Egiptului antic vizitând Luxorul și Valea Regilor. Aici vei putea vizita o mulțime de obiective foarte populare, precum: Templul Zeiței dragostei Hathor din Dandera, Templul lui Amon-Ra din Karnak, Coloșii din Memnon (două statui masive din piatră ale faraonului Amenhotep al III-lea), Templul lui Hashepsut, singura femeie faraon din Egiptul antic, dar și Templul mortuar al lui Ramses al III-lea.  

Mănăstirile Sf. Antoniu și Sf. Pavel

Știai că cele mai vechi mănăstiri din lume se află în partea creștină a Egiptului? Dacă vei merge să vizitezi aceste mănăstiri superbe, aici vei putea descoperi de asemenea icoane unice și o colecție de picturi murale copte datând din secolele VII-XVI. Masa se poate servi la unul din restaurantele locale.

Insula Paradisului

Îți place să faci snorkeling, să înoți cu delfinii, să admiri recife de corali și specii rare de pești? Trebuie neapărat să rezervi o excursie cu vaporul spre Paradise Island (parte a insulei Giftun). Dacă ai venit în Egipt pentru relaxare, Paradise Island este o adevărată evadare exotică ce îți va da ocazia să petreci o zi perfectă la Marea Roșie și îți va oferi amintiri de neuitat. Restaurantele de pe plajă te vor răsfăța cu preparate delicioase și proaspete.

Excursie Safari cu ATV

Îți plac senzațiile tari ? Trebuie neapărat să încerci o excursie cu ATV-ul prin deșert. Vei face întâi un test drive pentru a învăța să conduci automobilul, apoi vei parcurge câțiva kilometri prin deșert, unde vei avea ocazia să vezi cum trăiesc beduinii. Nu uita să-ți iei ochelarii de soare, o eșarfă și o cremă cu factor de protecție.
Dacă ți-am trezit interesul, nu trebuie decât să ne contactezi pentru a rezerva un sejur în Hurghada. Îți vom prezenta de asemenea și excursiile opționale pe care le poți achiziționa separat.


SOURCE AND TAGS