Vacanța ideală în această lună: Sunny Beach



Vacanța ideală în această lună: Sunny Beach

Tinerii turiști internaționali sunt atrași de Sunny Beach, o stațiune mare de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, pentru dunele de nisip, sporturile nautice și viața de noapte vibrantă. Un parc acvatic și un parc de distracții oferă divertisment în timpul zilei, în timp ce cluburile și barurile atrag un număr mare de petrecăreți o dată cu lăsarea serii.

Sunny Beach, care se întinde pe cinci kilometri de-a lungul țărmului Mării Negre, este cel mai renumit pentru viața de noapte, dar poate acomoda cu succes și o vacanță de familie reușită.

Stațiunea are peste 200 de hoteluri, iar selecția de restaurante, locații pentru cumpărături și atracții o fac un loc bine-apreciat pentru vizitatorii care caută o evadare la un preț accesibil.

Totul este atât de bine organizat și orientat către stare de bine a turistului încât, Sunny Beach, a devenit un adjectiv pentru o vacanță reușită.

Activități diverse și gama de servicii diversificată

Există o mare varietate de alternative de cazare în complexe, inclusiv de tipul celor opulente (de cinci stele) pentru cei mai pretențioși, hoteluri de toate categoriile de preț, vile, pensiuni, apartamente etc. Toate, oferind servicii de calitate și o gamă colorată de facilități special gândite pentru un concediu memorabil.

Cluburile de noapte și discotecile de la Sunny Beach sunt binecunoscute și renumite în întreaga lume. Aici, DJ-i și interpreți cunoscuți frecventează evenimente ce atrag un număr mare de participanți și duc numele stațiunii peste hotare.

Diverse atracții includ piste de bowling, parcuri acvatice, volei pe plajă, surfing, volei pe plajă și alte activități special gândite pentru toate vârstele. De la mic la mare, mereu găsești ceva distractiv aici de făcut, iar de ești în căutare de relaxare și răsfăț, nu vei rămâne dezamăgit.

Stațiunea și-a făcut un nume ca unul dintre cele mai mari complexe pentru destinații de vacanță din țară, oferind circumstanțe excelente pentru călătorii de afaceri și conferințe. Uriașele săli de conferințe și echipamentele necesare de ultimă tehnologie, fac ca Sunny Beach să fie locația perfectă pentru a combina utilul cu plăcutul.

O vizită la Nessebar

Nessebar, un oraș considerat printre cele mai vechi așezăminte din Europa, este situat în apropiere de Sunny Beach. Este inclus pe lista UNESCO a siturilor de patrimoniu cultural datorită numeroaselor sale monumente culturale ce pot fi vizitate. Satul din apropiere Sveti Vlas găzduiește cel mai mare port de iahturi de pe coasta bulgară a Mării Negre și reprezintă și el o atracție de sine stătătoare.

Pe coasta Bulgariei Mării Negre, în provincia Burgas și în proximitatea Sunny Beach, se află orașul Nessebar. Orașul antic, care este cocoțat pe un promontoriu, are alei pietruite care sunt mărginite cu ruine de băi și fortificații din epoca bizantină. Coloane de piatră și ferestre mari arcuite se găsesc printre ruinele Bisericii Sf. Sofia datând din secolul al V-lea. Retabloul masiv, bogat pictat și sute de picturi murale pot fi găsite în Biserica Sf. Ștefan din secolul al XI-lea și este așadar de trecut în lista locurilor de vizitat.

Dunele de nisip care se întâlnesc în special în secțiunea de sud a stațiunii, malul limpede și câteva plante de pe coastă care sunt incluse în Cartea Roșie sunt cele mai mari atuuri ale stațiunii. Principalele drumuri, căile ferate și peisajele superbe oferă liniște departe de stațiune.

Din 1996, plaja Sunny Beach poartă un „steagul albastru” ca recunoaștere a serviciilor excelente pe care le oferă litoralului. Dacă te simți epuizat după o săptămână plină de viață de noapte în Sunny Beach, câteva ore într-o baie turcească ar putea fi remediul ideal. Un Hammam este situat în Erma Spa din centrul stațiunii, unde puteți primi un masaj tipic și puteți intra într-o „cameră fierbinte” înainte de a vă spăla în apă rece. Femeile se pot răsfăța și cu manichiura sau proceduri cosmetice, așa că la sfârșitul unei vizite, toată lumea ar trebui să se simtă un pic mai bine!

Descopră Aquapark

Aquapark, primul parc acvatic din Bulgaria, a fost deschis în 2001 și continuă să crească in popularitate. În total, există 30 de activități acvatice aici, de la scufundări îndrăznețe până la râuri și piscine calme. Dacă sunteți în căutarea acțiunii, îndreptați-vă direct spre „Căderea Liberă”, care poate atinge viteze de până la 70 km/h, sau către terifiantul numit „Kamikaze”, care se lansează de la o înălțime de 18 metri și este un adevărat deliciu pentru căutătorii de puțină adrenalină.

Zona pentru copii este locul în care cei mici se pot bălăci în bazinele pentru copii sau pot escalada numeroasele poduri de frânghie și plase de pe Insula Aventurii, plină de pirați. Un paradis pentru vacanțele de copii ce oferă distracții pentru cei mici și relaxare pentru părinți.

Dacă v-am convins să alegeți o vacanță la Sunny Beach, nu ezitați să ne contactați pentru oferte.


SOURCE AND TAGS