De ce să optezi pentru o vacanță în Mamaia?



De ce să optezi pentru o vacanță în Mamaia?

Mamaia este o stațiune de interes internațional, fiind cea mai cunoscută dintre toate stațiunile de pe litoralul românesc. Cu mulți ani în urmă, aceasta a primit denumirea de “Perla Litoralului Românesc”, reușind să își păstreze acest statut până în prezent. Este renumită datorită plajelor extraordinare pe care le deține, având chiar și cea mai mare plajă din Europa. Stațiunea este poziționată între orașul Constanța și stațiunea Năvodari, iar astfel propria plajă ajunge la lungimea de 10 kilometri.

Stațiunea Mamaia este o combinație perfectă între distracție și relaxare, iar tocmai de aceea este potrivită pentru toate vârstele. Indiferent care ar fi scopul pentru care doriți să vizitați Mamaia, cu siguranță veți reuși să obțineți o vacanță extrem de plăcută. Iată câteva motive pentru care o vacanță în Mamaia este o alegere potrivită.

Satul de vacanță

Principala atracție a stațiunii Mamaia este, incontestabil, Satul de vacanță. Acesta se bucură în fiecare sezon de mii de turiști dornici să încerce senzații tari. Satul de vacanță este un complex de carusele și locuri de joacă, dedicat atât adulților, cât și copiilor de pretutindeni. Multitudinea de carusele atrage în fiecare vară o mulțime de turiști, de toate vârstele, pasionați de adrenalină. Complexul deține și o roată panoramică, care, îți oferă posibilitatea să observi o mare parte din stațiune, de la înălțime. Combinația dintre carusele și gherete cu dulciuri conturează o adevărată atmosferă de festival, în fiecare zi.

Lacul Siutghiol

O bună parte din stațiunea Mamaia este situată între Marea Neagră și Lacul Siutghiol, fiind astfel poziționată între ape. Lacul Siutghiol este o bună modalitate de relaxare fiind locul unde se practică mai multe sporturi nautice. De asemenea, tot aici se realizează și plimbări cu vaporașul până la Insula lui Ovidiu, un loc cu foarte mare încărcătură istorică. Aici se găsesc peisaje de vis, dar și unități de cazare menite să atragă turiștii pe termen lung.

Telegondola de deasupra stațiunii

Plimbările cu telegondola sunt deja renumite în stațiunea Mamaia, iar în fiecare an mii de turiști se bucură de priveliștea impresionantă a stațiunii, de la înălțime. Telegondola a fost inaugurată în vara anului 2004, iar de atunci a devenit o adevărată atracție pentru această stațiune. Telegondola este poziționată între Cazino și Hotel Perla, având un traseu de aproximativ 2,1 km. Întreaga plimbare se realizează la o înălțime de 50 m, iar o plimbare durează aproximativ 7 minute. În tot acest timp, poate fi observată marea, faleza, dar și toate unitățile de cazare din stațiune.

Aqua Magic

Stațiunea Mamaia beneficiază și de un parc acvatic, de mari dimensiuni, care este deschis pe întreaga perioadă a sezonului estival. El este poziționat chiar la intrarea în stațiune și beneficiază de o mulțime de tobogane, șezlonguri, colace și piscine. Aqua Magic este un loc ideal pentru distracție pe timpul zilei.

Cluburile de noapte

Acestea sunt renumite în întreaga lume datorită eleganței și efervescenței lor și sunt la mare căutare pe întreaga perioadă a sezonului estival. Sunt adresate persoanelor de toate vârstele având mereu muzică de calitate, pentru toate genurile. Pentru toți cei care își doresc distracție până în zori cu prietenii, stațiunea Mamaia oferă un număr mare de cluburi și terase unde turiștii se distrează până la răsărit.

Stațiunea Mamaia este una dintre cele mai ample stațiuni din România, fiind dedicată persoanelor de toate vârstele. Există o mulțime de activități care se pot face atât pe plajă, cât și în interiorul zonelor menționate mai sus, special concepute pentru agrement. Dacă vreți să vă relaxați, dar și să aveți parte de senzații tari în vacanța la mare, atunci stațiunea Mamaia este o alegere potrivită pentru îndeplinirea tuturor dorințelor. Perla Litoralului Românesc este plină de mii de turiști încă de la începutul verii și până la închiderea sezonului estival.


SOURCE AND TAGS