Te-ai hotarat sa mergi in vacanta in Mauritius ? Trebuie sa ajungi in Grand Baie



Te-ai hotărât să mergi în vacanță în Mauritius? Trebuie să ajungi în Grand Baie

Situată în extremitatea nordică a insulei, în districtul Rivière du Rempart, stațiunea Grand Baie este un loc plin de viață, considerat pe bună dreptate centrul turismului din Mauritius. Grand Baie (Grand Bay) este cel mai potrivit loc pentru cei ce caută distracție și senzații tari. Dacă ai ales o vacanță în Mauritius Grand Baie, vei putea să te distrezi în numeroasele baruri, cluburi de noapte și restaurante din zonă, să faci shopping în magazinele locale și să profiți de condițiile excelente oferite de hotelurile de lux. 

Natură sălbatică, sporturi nautice, peisaje de vis 

Regiunea nordică, din care face parte și districtul Rivière du Rempart, este cunoscută sub denumirea de „Câmpiile de Nord”, deoarece este o zonă cu foarte puține dealuri. Principala atracție a acestei regiuni sunt lagunele și plajele cu nisip alb, care alcătuiesc împreună un decor rupt din basme. Peisajele oferite de frumoasele lagune, cu ape care se declină în nuanțe de la verde la albastru delimitate de albul recifelor de corali, sunt pur și simplu uluitoare.

În afară de zona Grand Bay în sine, litoralul din nord este o zonă superbă, plină de culoare și mister. Apa din interiorul lagunelor are o culoare ireală și o transparență de neegalat, iar pe unele plaje poți admira corali împrăștiați.

Dacă ești amator de sporturi nautice, te vei putea bucura de plimbări relaxante pe mare și vei putea practica pescuitul în adâncime. Din Grand Baie poți, de asemenea, să faci o excursie de o zi cu barca sau catamaranul pentru a vizita insulele care se află la nord de coastă (Île Plate, Île Gabriel, Île Ronde).  

Plaja principală din Grand Baie nu este ideală pentru înot, din cauza traficului intens (numeroase bărci traversează apele din zonă), dar există câteva plaje superbe la doar câțiva kilometri distanță la nord și sud de oraș. Cele mai populare plaje sunt La Cuvette și Péreybère (un loc perfect pentru snorkelling), Mont Choisy - un loc de plajă popular printre localnici, mai ales în weekend - și Trou aux Biches, considerată una dintre cele mai bune plaje de pe insulă.

În ceea ce privește facilitățile de cazare, Grand Bay oferă o varietate de hoteluri, pensiuni, apartamente private și vile cu servicii de cea mai înaltă calitate. Te invităm să descoperi toate ofertele noastre de cazare în Mauritius și să alegi locul favorit în funcție de preferințe și buget.






SOURCE AND TAGS