Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maldive - DESTINATII EXOTICE

Vacanțele în Maldive au devenit o adevărată modă printre VIP-urile din țara noastră, și nu numai. Mulți turiști aleg insulele pentru luna de miere, dar sunt și multe persoane care aleg să vină în Maldive pentru oportunitatea de a practica aici sporturi acvatice precum snorkeling, scuba diving și alte activități distractive. Dacă te întrebi de ce este atât de specială această destinație, dacă este potrivită pentru tine și dacă merită să faci o vacanță de lux în Maldive, noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Citeste mai mult

Maldive - DESTINATII EXOTICE


Vacanțele în Maldive au devenit o adevărată modă printre VIP-urile din țara noastră, și nu numai. Mulți turiști aleg insulele pentru luna de miere, dar sunt și multe persoane care aleg să vină în Maldive pentru oportunitatea de a practica aici sporturi acvatice precum snorkeling, scuba diving și alte activități distractive.
Dacă te întrebi de ce este atât de specială această destinație, dacă este potrivită pentru tine și dacă merită să faci o vacanță de lux în Maldive, noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Insulele Maldive - un paradis exotic

Republica Maldive este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor. Țara se compune dintr-un lanț de aproximativ 1.200 de mici insule de corali și bancuri de nisip (dintre care aproximativ 200 sunt locuite), grupate în grupuri sau atoli.

Toate insulele Maldive sunt la altitudine joasă, cea mai înaltă fiind situată la 1,8 metri deasupra nivelului mării. Barierele de recif protejează insulele de efectele distructive ale musonilor.
Sezonul ploios, care durează din mai până în august, fiind adus de musonul sud-vestic, durează din decembrie până în martie, musonul nord-estic aduce vânturi uscate și blânde. Temperatura medie anuală variază de la 24 la 30 ° C, vremea fiind plăcută în tot timpul anului.

Atolii au plaje de nisip, lagune și o vegetație luxuriantă formată în mare parte din cocotieri și tufișuri tropicale. În recife, lagune și mările adiacente insulelor poți admira o mulțime de specii de pești exotici, corali superbi și poți înota cu simpaticele țestoase marine.
Dacă vrei să te relaxezi într-un peisaj mirific, să admiri apa de un albastru ireal și să te plimbi pe cele mai frumoase plaje din lume, trebuie să vii în Insulele Maldive.

Cele mai populare destinații din Maldive

În Maldive ajung anual peste 500 000 de turiști, cea mai populară destinație fiind Insula Male, urmată de Addu City și Maamigili. Capitala Maldivelor - Male, scris și Male’ sau Malé este situată la aproximativ 645 km sud-vest de Sri Lanka. Unul din locurile cele mai vizitate din partea nordică a Atolului Male este plaja artificială cu nisip alb, care a devenit foarte căutată de turiști datorită numeroaselor opțiuni de divertisment care au loc în această zonă (sporturi nautice, muzica live, parade și carnavaluri). Tot în partea de nord a Atolului Male se află și Reciful Banana, cunoscut pe plan internațional ca destinație perfectă pentru scufundări. Aici poți admira recife de corali, peșteri și stânci deosebite.

Cunoscută sub denumirea de „Insula rechinilor-balenă”, Maamigili este o insulă de mari dimensiuni, cu peste 2300 de locuitori. Maamigili este unul dintre locurile cele mai accesibile din Maldive, prețurile fiind considerabil mai mici decât în alte insule din Maldive. Una dintre atracțiile majore ale acestei insule este Maamigili Whale Shark Point, singurul loc din țară de unde poți observa rechinii-balenă. Acest loc este, de asemenea, considerat a doua cea mai bună destinație pentru scufundări și snorkeling din Asia.  
Addu este a doua cea mai populată insulă din Maldive,fiind în același timp și unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Maldive. Insula Gan, Bonda Badi, Link Road, Koattey și Ranin Hanaa Fennganda sunt locurile pe care nu le poți rata dacă alegi să vizitezi Addu City.

Cautarea dumneavoastra nu a intors nici un rezultat! Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar!