Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMMODORE ELITE SUITES SPA S


Descriere

Adults Only +18 Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Commodore Elite oferă o zonă privată pe plaja cu nisip cu steag albastru din oraşul Side, precum şi camere cu aer condiţionat, WiFi gratuit şi balcon. Include un centru spa cu servicii complete, 2 piscine şi o cadă cu hidromasaj. Hotelul are 3 restaurante şi baruri. Booking.com: Superb 9.1 Localizare
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă, in regiunea Side.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Centrul spa al hotelului Commodore oferă un hamam turcesc şi camere de masaj private. Are o piscină interioară şi o sală de fitness. Sunt disponibile cursuri de Pilates şi yoga. Restaurantul Sunrise serveşte preparate internaţionale tip bufet (pentru mic dejun şi prânz), iar restaurantul Sunset asigură cina în stil bufet. Restaurantul à la carte Safran propune fructe de mare. Barurile de lângă piscină şi de pe plajă oferă băuturi, iar barul cu pian serveşte cocktailuri exotice.