Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONART CITY HOTEL A


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Monart City se află lângă plaja Keykubat şi oferă piscine în aer liber, facilități de spa și o zonă de plajă privată. Hotelul are camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.Localizare
Hotelul este situat la doar 15 minute cu mașina de Castelul Alanya și la 60 km de cascada Manavgat. Aeroportul Antalya se află la 2 ore şi 30 de minute de mers cu mașina.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

La Hotelul Monart City micul dejun este servit zilnic în stil bufet. La restaurantele proprietăţii, oaspeții pot savura o varietate de mâncăruri locale și internaționale. Barul de pe plajă oferă gustări, băuturi răcoritoare și bere. Facilităţile de spa includ o baie turcească, o saună şi servicii de masaj. Șezlonguri și umbrele de soare sunt disponibile atât la piscină, cât și pe plajă. Oaspeții pot juca volei pe plajă, iar Hotelul Monart City oferă echipamente de biliard și tenis de masă.