Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Q PREMIUM RESORT A


Descriere

Hotel Q Premium Resort Alanya a fost deschis în 2011, avand o suprafata totala de 14000 mp. Hotelul are sapte etaje si este situat la 85 km de aeroportul din Antalya, la 35 km de Alanya, în Okurklar, la 50 m de mare. Plaja proprie de nisip - pietris cu ponton. Sezlongurile, saltelele, umbrelele de soare si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit. Lungime plaja: 75 m. Nu se accepta animale de companie. ANUNT: Hotelul nu accepta cazarea a doi sau mai multi barbati in aceeasi camera.Localizare
Hotelul are sapte etaje si este situat la 85 km de aeroportul din Antalya, la 35 km de Alanya, în Okurklar, la 50 m de mare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Printre facilitatile hotelului se numara: un centru SPA, restaurant principal, 3 resturante a la carte (cu rezervare, italian, turcesc si pescaresc), bar, bar pe plaja, piscine exterioare, piscina interioara incalzita, 2 tobogane de apa, jacuzzi, discoteca, acces la Wi-Fi (contra cost), amfiteatru, sala de conferinte, salon de infrumusetare, sauna, baie turceasca.