Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO NUMA BAY A


Descriere

Situat în Avsallar, la 20 km de Alanya, hotelul Sentido Numa Bay oferă o piscină în aer liber şi un loc de joacă pentru copii. Hotelul are o terasă şi vedere la mare, precum şi un restaurant unde oaspeţii pot lua masa. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi în toate zonele şi parcare privată gratuită. Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Booking.com 8.4 Foarte bineLocalizare
Hotelul oferă o zonă de plajă privată şi un serviciu de închiriere auto. Side este la 42 km de hotelul Sentido Numa Bay, iar Manavgat se află la 36 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Gazipaşa, situat la 63 km de hotelul Sentido Numa Bay.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Hotelul are o terasă şi vedere la mare, precum şi un restaurant unde oaspeţii pot lua masa. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi în toate zonele şi parcare privată gratuită.