Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în Albena, la 800 m de plaja Albena, Hotel Com este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Hotel Com includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 307 camere. Fiecare cameră dispune de minibar. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele luminoase de la Hotel Com sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Hotel Com oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Hotel Com amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Hotel Com organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Hotel Com este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Hotel Com oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Hotel Com poate furniza informații turistice.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă. Hotel Com asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 25 km.

Cele mai apropiate atracții de Hotel Com sunt: Aqua Park Albena - 500 m, Baltata - 1,5 km, Black Sea Ice Arena - 2,9 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Darts
Schimb valutar
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Balcon
Tururi cu bicicleta
Fitness
Animatori
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Cameră de jocuri
Sală de fitness
Plajă - la 900 m
Transfer la plajă gratuit
Wi-Fi camere - cu plata
Snack bar

Locatie