Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Albena, la o distanță de 150 m de plaja Albena și oferă piscină înterioară, piscină în aer liber cu terasă și umbrele de soare, precum și o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Flamingo Grand Hotel & Spa includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Flamingo Grand Hotel & Spa sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Flamingo Grand Hotel & Spa pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Seara, Flamingo Grand Hotel & Spa organizează discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Flamingo Grand Hotel & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit.

În grădina de la Flamingo Grand Hotel & Spa există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Flamingo Grand Hotel & Spa oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Flamingo Grand Hotel & Spa dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 25 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Flamingo Grand Hotel & Spa sunt: Aqua Park Albena - 800 m, Baltata - 1,5 km, Black Sea Ice Arena - 2,8 km.


Restaurante:
Main Restaurant Essentials -
Bistro Flamingo -

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
Bancomat
Schimb valutar
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Pescuit - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Babysitting - cu plata
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Discotecă - cu plata
Squash - cu plata
Business centre
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Teren de tenis - cu plata

Locatie