Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Laguna Garden este o proprietate de 4 stele care se află în Albena, la o distanță de 130 m de plaja Albena Central și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Fiecare cameră dispune de minibar. Camerele de la Laguna Garden sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Laguna Garden oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Laguna Garden amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Laguna Garden organizează seri de muzică live.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Laguna Garden este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit. Laguna Garden oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru cei mai mici Laguna Garden oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Laguna Garden poate furniza informații turistice.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 25 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Laguna Garden sunt: Aqua Park Albena - 800 m, Baltata - 1,4 km, Black Sea Ice Arena - 2,6 km.


Restaurante:
Green Apple - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurant
Lift
Cafenea
Umbrele de soare
Bancomat
Darts
Schimb valutar
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Biliard - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Babysitting
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Aqua Aerobic
Baschet
Volei pe plajă
Halat de baie, papuci
Manichiură & pedichiură - cu plata
Plajă - la 120 m
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare

Locatie