Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANDY BEACH


Descriere

Bine 7.9 Booking.com Hotelul Sandy Beach este situat la 50 m de plajă, in centrul statiunii Albena. Hotelul a fost renovat in 2011, cand si-a schimbat numele din Orlov in Sandy Beach.SPA & Welness
Hotelul pune la dispozitia turistilor un salon de masaj unde acestia se pot relaxa si uita de stresul cotidian.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa la restaurantul principal din cadrul hotelului, al carui program de functionare este cuprins intre orele 7.30-21.30, iar de doua ori pe saptamana se organizeaza seri tematice. In cadrul hotelului, turistii se pot relaxa consumand bauturi exotice in lobby bar si la barul de la piscina. De asemenea, turistii pot opta sa serveasca masa contra cost in cadrul restaurantelor din complexul Albena.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste sportul si divertismentul, turistii se pot relaxa cu ajutorul urmatoarelor facilitati: teren de tenis, mini golf, volei pe plaja, programe de animatie si divertisment, piscina exterioara, cursuri de echitatie la cerere (contra cost).

Localizare
Hotelul Sandy Beach este situat intr-o zona frumoasa si linistita, in centrul complexului Albena la o distanta de 100 m fata de plaja. In apropierea hotelului sunt numeroase magazine, centru welness, restaurante, spatii de relaxare si divertisment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !