Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE VILLAS BY CORNELIA


Descriere

Hotel situat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, intre hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si clubul Cornelia Golf, la 500 m de plaja proprie.

Deschiderea hotelului - anul 2013, suprafata totala - 32 000 m2.

Hotelul are 33 cladiri cu 2 nivele Azure Villas (toate au iesire la piscina comuna cu apa de mare).

Azure Villas (vedere la piscina si padure): 26 Azure Villa cu 2 nivele tip 1 - cu doua dormitoare (tip A: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, terasa, la al doilea nivel - 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus; tip B: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa, la al doilea nivel - dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus, max. 5 pers., 180-230 m2, servicii VIP); 7 Azure Villa cu 2 nivele tip 2 – cu trei dormitoare (la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa; la al doilea nivel - doua dormitoare cu usa, 2 bai: o baie cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus, max. 7 pers., 220-310 m2, servicii VIP). *Una dintre vile are un nivel si este destinata persoanelor cu dizabilitati. *Pentru toate vilele in ziua sosirii se ofera: express check-in, flori, platou de bun venit, o sticla de vin spumant si una de vin rosu, whisky si vodca, in functie de conditiile de vreme - prosop umed/incalzit; suplimentari periodice - fructe, dulciuri turcesti, alune si ciocolata, turndown service, meniu de perne, masa de calcat si fier de calcat, pe timp de ploaie - umbrele si impermeabile. *Pentru copii 2 - 12 ani: incalzitor pentru sticla, cada pentru copii, scaun pentru copii la baie, jucarii-surprize, baby phone si carucior (in functie de disponibilitate), in minibar Neskquik si lapte, alimentatie pentru copii Hipp sau Milupa (in restaurant), fulgi de porumb.

Dotari camere: jacuzzi sau cada foehn cantar halat si papuci aer conditionat centralizat televizor telefon minibar (bauturi racoritoare, bere, lapte - se suplimenteaza zilnic, gratuit) ceainic electric (set de ceai si cafea) seif (gratuit) pardoseala - marmura si mocheta terasa curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - 3 ori/saptamana (la solicitare, zilnic) room service (24h, meniu special, gratuit) internet WiFi (gratuit) Restaurant: restaurant Azure - comun meniu dietetic meniu vegetarian a la carte meniu ("De la Chef" - contra cost) bar Azure - comun (07:00 - 24:00) 4 piscine exterioare cu zone pentru copii si apa de mare (o piscina la 7-8 vile)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !