Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL VERA MARE


Descriere

Construit in anul 2008, cu o suprafata totala de 23.000 mp, hotelul dispune de 370 de camere repartizate astfel:
289 camere standard (suprafata 28 mp)
3 camere pentru persoane cu dizabilitati
74 camere family (suprafata 35 mp) alcatuite din 2 dormitoare (unul cu pat dublu si celalalt cu paturi separate)si o baie; ambele camere au aer conditionat, TV satelit
4 suite (suprafata 55 mp) alcatuite dintr-un dormitor si o camera de zi

Localizare: pe plaja, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de aeroport. Hotelul se afla situat in Bogazkent, la 7 km de Belek si la 13 km de Serik.

Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar ( apa si bauturi racoritoare), seif, aer conditionat centralizat ( intre anumite ore), acces internet, baie cu cada, uscator de par, mocheta, balcon. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Facilitati hotel: restaurant principal (capacitate 800 persoane), 3 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc), baruri, piscina interioara (cu incalzire), piscina exterioara cu tobogane, piscina exterioara pentru copii, loc de joaca pentru copii, bufet pentru copii in restaurantul principal, miniclub (4-12 ani) si junior club (13-16 ani, in varf de sezon), animatie, spectacole seara, discoteca, centru comercial, sala de conferinte, amfiteatru, hammam, baie de aburi, sauna, fitness, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina, mini golf, joc de fotbal pe masa, teren de tenis (mingii si rachete), tenis de masa, volei pe plaja, baschet, darts, boccia, surfing (cu licenta), sporturi acvatice nemotorizate.
Servicii cu plata: telefon si fax, room service, sporturi acvatice motorizate, internet, lectii de surfing, baby sitting, spa si centru de infrumusetare, bazin spa, jacuzzi, bowling (2 linii), biliard, sala de jocuri, jocuri video, tenis cu nocturna, spalatorie, doctor, coafor, inchiriere masini, carucioare pentru copii.

Plaja de nisip, cu o lungime de 150 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite.

Alte informatii:
- sucul natural de fructe este inclus;
- minibarul se reumple contra cost
- carduri acceptate: Visa, Mastercard, Eurocard;
- limbi straine vorbite de catre personalul hotelului: engleza, germana, rusa.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Website: www.maxholidayhotels.com

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !