Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
666  499 
Tarif / persoana
* perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Avsallar (Antalya), această proprietate de 5 stele dispune de o zonă de plajă privată, piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Lonicera Premium includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 200 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele de la Lonicera Premium sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Lonicera Premium oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. 4 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Lonicera Premium amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Seara, Lonicera Premium organizează discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Lonicera Premium dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Lonicera Premium se află la 22 km de Orașul Alanya și la 98 km de Aeroportul Antalya.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: steaks, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 98 km

Puncte de interes
Orașul Alanya (centru) - 22 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Seif
Umbrele de soare
Teren de tenis
Darts
Schimb valutar
Saună
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Meniu à la carte
3 restaurante
4 baruri
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Plajă
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Plajă privată
Aqua Aerobic
Aerobic
Plajă - la 20 m
Sală de fitness
Volei pe plajă
Bar la piscină
Piscină interioară
All Inclusive
Baie turcească
Baie cu aburi
Concierge
Discotecă
Tenis de câmp

Locatie