Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOXINN DELUXE HOTEL


Descriere

Situat la doar 200 de metri de zona sa privată de pe plaja Konakli, premiată cu steag albastru, Noxinn Deluxe Hotel este un complex de vacanță renumit, care oferă piscină în aer liber cu tobogane, precum și piscină interioară. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele.

Localizare

Centrul orașului Alanya se află la 12 km de hotel. Aeroportul Antalya este la 115 km.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă piscină în aer liber cu tobogane, precum și piscină interioară. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele.

Oaspeții pot savura o gamă variată de mâncăruri din bucătăria turcească și internațională, profitând de numeroasele opțiuni de luat masa ale hotelului cu all inclusive, care includ un restaurant principal, un bar pe plajă, bar la piscină, bar în hol, precum și localul Viva Disco&Bar.

După un antrenament la sala de gimnastică, oaspeții se pot relaxa la baia turcească. Sauna, serviciile de masaj și facilităţile de spa sunt oferite la un cost suplimentar. Alte activități disponibile includ sporturi nautice, baschet, tenis de masă, biliard și jocuri de societate. De asemenea, există un club pentru copii.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Hotelul Nox Inn Beach Resort&Spa, de 5 stele, au balcon sau terasă cu vedere la mare, grădină sau la munte. Unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !