Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LVZZ HOTEL


Descriere

De la piscina în aer liber a Hotelului Lvzz vă puteți bucura de vederi panoramice la Castelul Bodrum şi Marea Egee. Hotelul are camere cu acces Wi-Fi gratuit şi TV cu ecran plat. Printre facilităţile oferite se numără un centru spa cu piscină interioară.

Camerele Hotelului Lvzz au interioare moderne şi sunt prevăzute cu aer condiţionat. Toate camerele au un minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, o zonă de relaxare şi un balcon privat.

Oaspeţii pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa al Hotelului Lvzz, care oferă, de asemenea, un centru de fitness, saune, o baie turcească şi o cameră salină. Hotelul are o recepţie deschisă nonstop, un birou de turism şi un serviciu de închirieri auto.

Restaurantul hotelului Lvzz oferă preparate gourmet locale și internaționale. Oaspeţii pot savura un cocktail exotic în lounge-ul de jazz. Aveţi la dispoziţie şi room service.

Castelul Bodrum este la 1,5 km de Hotelul Lvzz, iar Teatrul Antic este la 1,2 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !