Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Occidental Costa Cancun


Descriere

Descriere: Occidental Costa Cancun este un complex de 4 stele situat pe malul Marii Caraibilor, care pune la dispozitia clientilor servicii de calitate, personal prietenos si facilitati care sa le asigure o vacanta reusita.

Localizare: Occidental Costa Cancun este localizat la cca. 1 km de centrul orasului Cancun, intr-o zona cu magazine, restaurante, baruri, cluburi de noapte, statii de transport in comun si la 30 km de aeroportul international Cancun.

Facilitati hotel: Occidental Costa Cancun pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, wi-fi in toate zonele publice, seif, camera pentru bagaje, schimb valutar, magazine, 4 restaurante si 2 baruri, room service, spalatorie, piscina, sezlonguri, umbrele si prosoape, gradina, centru spa, salon masaj, sauna, coafor, centru fitness, doctor de garda, inchirieri biciclete si masini, parcare, loc de joaca, teatru, club de noapte, sala de jocuri. Se pot practica diverse sporturi si activitati precum aerobic, yoga, golf, snorkeling, scufundari, wind surfing, tenis de masa, volei.

Dotari camere: Occidental Costa Cancun are toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, wi-fi, seif, minibar, frigider, facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, radio, telefon, set calcat, baie cu cada/dus si uscator de par, balcon.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: http://occidentalcosta.cancunhotelsweb.net/en/

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !