Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ocean Riviera Paradise


Descriere

Descriere: Ocean Riviera Paradise este un resort de cinci stele situat pe plaja Rivierei Maya, foarte aproape de Playa del Carmen. Este remarcabil pentru intinderea sa, precum si pentru arhitectura moderna si designul interior de inspiratie mediteraneana. Resortul beneficiaza de pozitia privilegiata pe plaja cu nisip fin, de o vegetatie luxurianta, servicii de calitate, personal prietenos si o gama larga de optiuni de divertisment pentru intreaga familie.

Localizare: Ocean Riviera Paradise este localizat pe plaja, la 6 km de faimoasa Playa del Carmen, la 53 km de aeroportul international Cancun si la 60 km de capitala.

Facilitati hotel: Ocean Riviera Paradise pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in tot complexul, colt internet, 5 piscine in aer liber (1 piscina pentru copii), 10 restaurante si 11 baruri, cafenea si gelaterie Mike's, teatru, club de noapte, cazino, bowling, centru comercial, serviciu de spalatorie (contra cost), club pentru copii, sala de jocuri, loc de joaca, water park, program de divertisment, discoteca, spectacole, muzica live, acvtivitati cu echipa de animatie ziua si noaptea, serviciu de babysitting (contra cost), schimb valutar si inchirieri auto, baza sportiva, sporturi acvatice, centru de scufundari.

Dotari camere: Camerele de la Ocean Riviera Paradise sunt distribuite in 4 zone diferite ale hotelului: Daisy, Privilege, Eden si El Beso. Fiecare dintre aceste zone are camere moderne, decorate intr-un design contemporan, cu accente maritime. Sunt echipate cu tot ce este nevoie pentru un sejur placut: aer conditionat, wi-fi, TV satelit, seif, telefon, minibar, set de calcat (la cerere), facilitati pentru preparat cafea/ceai, balcon/terasa.

Clasificare oficiala: 5 stele (recomandat 4 superior)

Pagina web: https://www.oceanhotels.net/en/riviera-maya-hotels/ocean-riviera-paradise

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !