Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
699 
Tarif / persoana
* perioada 26.09.2024 - 03.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la doar 150 de metri de plaja Lloret, Hotelul Roger de Flor by Seleqtta are o piscină mare in aer liber și o terasă cu vedere panoramică la mare. In camere este oferit WiFi gratuit.

Oferind decor atractiv in stil clasic și podea din lemn, camerele cu aer condiționat au balcon privat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și seif la un cost suplimentar. Băile moderne includ articole de toaletă și uscător de păr.

Hotelul Roger de Flor by Seleqtta are un restaurant à la carte, un snack bar și un bar la piscină. In apropiere se găsesc o gamă largă de cafenele și restaurante. La hotel este disponibil un teren de tenis.

Inconjurat de grădini și copaci, hotelul este situat pe un deal, intr-o zonă liniștită din Lloret de Mar. Există multe magazine și baruri pline de viață la mai puțin de 10 minute de mers pe jos. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie