Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Anatoli Beach se află în localitatea liniștită Kavros, la doar câțiva km de Georgioupolis. Este situat la doar 150 de metri de plajă și la 100 de metri de transportul local. Fabulos 8,9 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Anatoli Beach se află în localitatea liniștită Kavros, la doar câțiva km de Georgioupolis. Este situat la doar 150 de metri de plajă și la 100 de metri de transportul local.

Facilitati Hotel

Complexul este înconjurat de copaci și o grădină bine întreținută. Oferă centru de fitness și sală de jocuri. Are piscină mare pentru adulți și piscină mai mică pentru copii. În jurul piscinei sunt șezlonguri gratuite.

Facilitati Camere

Fiecare cameră spațioasă oferă TV prin satelit și frigider. Toate camerele au balcon cu vedere la piscină, la munte sau la mare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie