Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIDA MARE


Descriere

Atlantida Mare se află pe malul mării, în staţiunea Agia Marina, la 7 km de centrul orașului Chania. Oferă un bar-restaurant pe plajă şi acces gratuit la internet WiFi. La câteva minute de mers pe jos se găsesc magazine şi restaurante.

Localizare
Atlantida Mare se află pe malul mării, în staţiunea Agia Marina, la 7 km de centrul orașului Chania. Centrul localităţii Platanias şi plaja din Platanias sunt la aproximativ 2 km.

Facilitati Hotel
Oferă un bar-restaurant pe plajă şi acces gratuit la internet WiFi. La câteva minute de mers pe jos se găsesc magazine şi restaurante. Oaspeţii pot savura gustări şi preparate din bucătăria insulei Creta la barul-restaurant al proprietăţii, în timp ce admiră vederea la mare. Şezlongurile de pe plajă sunt disponibile la un cost suplimentar.

Facilitati Camere
Toate studiourile şi apartamentele de la Atlantida Mare au aer condiţionat, chicinetă cu frigider şi balcon. Unele unităţi sunt dotate cu TV cu ecran plat. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !